Sztárok

Napi agyzsibbasztás: okosságok a VV7 első beköltözőitől

Már a szerdai sajtótájékoztatón sejtettük (miután megnéztük az első beköltözők kisfilmjeit), hogy erős lesz a ValóVilág hetedik szériája, ebben pedig csak megerősített minket az, amikor a műsor honlapján rábukkantunk az első 6 játékos adatlapjára. Igazi gyöngyszemek következnek!

Tudom, a ValóVilág az a műsor, amit senki sem néz (az RTL Klubnál meg nyilván senki nem akar dolgozni, á, dehogy), a kilences buszon, a villamoson és a munkahelyen sem beszél róla senki, elvégre kit érdekel, hogy VV Aurelio VV Izával vagy VV Zsófival csókolózott tegnap este. Lehet szeretni vagy utálni, de egy biztos: ha az ember képes a helyén kezelni a trash-nek nevezett műfajt, akkor jól tud szórakozni a napi összefoglalókon és a párbajokon. Én személy szerint imádom a ValóVilágot, életem egyik legszürreálisabb élményét a műsornak köszönhetem.

Tavaly az egyik beköltöző az interjú közben meg akarta magyarázni nekem, hogy ő bizony a “langlétrát” szeretné bejárni. Ranglétra, mondtam én, de ő kijavított, mondván: nem jól tudom, higgyem el, hogy az langlétra. És akkor még nem beszéltünk például VV Zsófikáról, aki a beköltözése előtt rózsaszín pálcával hadonászott a stúdióban, miközben szép, magvas gondolatokat ontott magából, vagy a VV6 iskolahetéről, amikor is VV Krisztián megismerkedett a sci-fivel mint olyannal. (Erről itt találsz galériát.) Ahogy elnézzük, a hetedik széria játékosai is nem egy (és nem is két) visítva röhögős pillanatot fognak okozni – ha bevalljuk, ha nem –, az RTL honlapjára felkerült bemutatkozásuk pedig megérne egy tanulmányt. Nem hiszitek? Nézzétek csak:

Megnézem
Összes kép (1)

Baukó Éva szerint a szavazatokat fogadó rendszer kibája miatt nem ő nyerte a dzsungelrealityt. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top