Sztárok

VV7: A kiesett Zsu szerint társai nem normálisak

Kiskunfélegyháza büszkesége maradt alul a VV7 vasárnapi párbaján, az amatőr műsorvezető azonban nem sajnálja a kiesést, és nem is bánt meg semmit.

Igazi titánok harca volt a ValóVilág7 vasárnap esti párbaján, hiszen Zsu és Laci küzdöttek meg a bennmaradásért, amiről bemondó Zsuzsa minimális százalékkal (49,94 % – 50,06 %) maradt le. Ám a riporternő nem omlott össze a kieséstől, sőt! “Jól vagyok, felszabadultam! Megyek végre haza, hogy találkozhassam a kisfiammal” – lelkendezett a konfliktusok nagyasszonya, mikor a párbaj után felkerestük. Zsu, akit szinte az első pillanattól kezdve minden játékos a villa falain kívül szeretett volna látni, cseppet sem gondolja azt, hogy máshogy kellett volna viselkednie a bent eltöltött közel két hónap alatt.

“A bentiek nem normálisak! Mivel erős vagyok, ezért tartottak tőlem, de nekem sikerült végig önmagamat adnom, és semmi olyat nem tettem, ami miatt szégyenkeznem kellene. Az igazság az, hogy a magánéletben tök jó fej vagyok. Szeretek vitatkozni és főleg érvelni, de ezt a villában nem lehetett” – véleményezte társait Zsu, aki most már inkább a kinti életre koncentrál. “Az elkövetkező egy hétben nem fogom elengedni a kisfiam kezét, majd utána gondolkozom, hogyan tovább. Szeretnék ugyan a médiában maradni, de az biztos, hogy nem a helyi tévénél!” – tett talán kissé elhamarkodott kijelentést az exvillalakó, akit főnökei ezek után nem biztos, hogy tárt karokkal várnak vissza.

VV7: Zsu szerint a magánéletben nagyon jó fej
Fotó: RTL II
A párbaj végén pedig Laci meglepő dolgot súgott Zsuzsa fülébe. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top