Sztárok

VV7: Zokogva várja anyját Zsu kisfia

Gyakran sír anyukája után VV Zsuzsa négy és fél éves kisfia, aki úgy tudja, hogy a mama ezer évre elköltözött otthonról – írja a Bors.

Levente nehezen viseli édesanyja hiányát, gyakran zokogórohamban tör ki, mert nem érti, miért nincs vele az anyja, aki eddig mindig mellette volt.

Zsuzsa nem számított a nehézségekre. “Levente tisztában van vele, miért jöttem be. Mindennap elmondtam neki, hogy azért hagyom otthon, mert kell anyának a sok pénz. Az apjánál is jó kezekben lesz, a gyerek érdekében nagyon jóban vagyunk”  mondta Zsuzsa.

“Levente sokszor kérdezi, hol van az anyja, ilyenkor azt mondom neki, hogy ezer évre elment a tévébe dolgozni, majd jön. A kicsiknek nincs időérzékük, ebből csak azt tudja leszűrni, hogy nem mostanában fogja látni (…) Nem mutatok neki videókat az anyjáról, mert akkor még jobban hiányolná” – mesélte a Borsnak Zsuzsa volt élettársa, Levente édesapja.

VV7: Zokogva várja anyját Zsu kisfia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top