Nánási Pál világsztárral fotózta Ördög Nórát

Gy.Zs. | 2015. Június 03.
Nánási Pál szuper fényképsorozatot tett közzé feleségéről, Ördög Nóráról. A képek önmagukban is nagyon jók a TV2 műsorvezetőjéről, az pedig hab a tortán, hogy egy világsztár társaságában készültek.

Az évtizedek óta népszerű Monty Python egyik tagja, Eric Idle látogatott el Magyarországra, Nánási Pál pedig lecsapott az alkalomra, hogy fotósorozatot készítsen a világsztárról. Az angol komikus igent mondott a felkérésre, a közös munkából pedig két szuper album is készült. Ugyanis Nánási Pál nemcsak egy portrésorozatot csinált a sztárról, hanem egy olyat is, amelyen Ördög Nóra társaságában szerepel.

Nánási Pál a blogján osztotta meg a képeket, és arról is beszámolt, hogyan jött össze Ördög Nóra és Eric Idle közös fotózása: “Nóri beugrott éppen a stúdióba, amikor Eric Idle-t fotóztam. Még smink sem volt rajta, de gondoltam, ha már ott van, gyorsan lövök róluk egy közös képet, de annál több lett belőle. Ez a két szenzációs ember még soha nem találkozott egymással, de annyira jól elszórakoztak a kamerám előtt minden instrukció nélkül, hogy őrület. Én meg csak lőttem, lőttem és lőttem. Imádok profikkal dolgozni”írja Nánási Pál, akinek fotóit ide kattintva megnézheted.

Exit mobile version