Friss közös képeken mosolyog Antonio Banderas és Melanie Griffith

V.V.V. | 2015. Június 08.
Éppen egy évvel ezelőtt jelentette be Antonio Banderas és Melanie Griffith, hogy elválnak, azóta pedig nemigen mutatkoztak együtt. Egészen mostanáig, ráadásul a kép idilli.

Mindennek pedig egyetlen oka van: hogy Antonio Banderas és Melanie Griffith megfogadta, hogy a lányuk érdekében bármilyen sérelmüket félreteszik. A 18 éves Stella most ballagott el a gimnáziumból és a természetes volt a szülőknek, hogy mindketten a gyerekükkel örülnek.

“Mama, Stella és Papi. Elképesztő az angyalkánk. Most kezdi az élete következő fejezetét. Szabadság!” – írta Melanie Griffith a közös képhez, amelyen úgy néz ki az egykori házaspár, mintha nem is váltak volna el. Melanie Griffith teljes természetességgel ölelte át a férje vállát.

Antonio Banderas egyedül, barátnője nélkül érkezett a ballagásra, és élvezte a családi napot. “Apa és lánya a ballagási partin. Milyen édesek!” – írta Melanie a saját oldalán a közös képhez.

A pár rajongói rengeteg kedves üzenetet hagytak, a spanyolok többsége pedig kiemelte, hogy nemcsak Banderast, de Griffith-t is ugyanúgy szeretik.

Az egykori házaspár éppen tavaly júniusban jelentette be a válását, 20 év házasság után. A mostani képek hangulata azonban olyan, mint egykor. Leszámítva egyetlen apróságot: Melanie Griffith és Stella közös képén jól látszik, hogy a színésznő eltávolíttatta az Antonio feliratot a karjáról, amely egykor szerelmi vallomása volt a férjnének.

Exit mobile version