A 65 éves Richard Gere ezzel a 32 éves nővel jár – fotók

Gy.Zs. | 2015. Június 23.
Richard Gere éppen második válása közepénél tart, ám úgy tűnik, nem kell aggódni a hetven felé közeledő sztárért. A színészre ugyanis ismét rátalált a szerelem, egy nála több mint harminc évvel fiatalabb, titokzatos nő személyében, akivel a napokban Olaszországban romantikázott.

Richard Gere 2013-ban költözött el feleségétől, Carey Lowelltől, akivel 12 évig voltak együtt. A Micsoda nő! sztárja azonban nem töltött túl sok időt magányos szingliként, a napokban Szicíliában egy új, nála jóval fiatalabb asszony oldalán látták, akivel az ABC információi szerint már több mint egy éve együtt van.

Richard Gere új szerelméről csak kevés információ került nyilvánosságra. A színész párja a spanyol származású, 32 esztendős Alejandra Silva. Az előkelő származású nő foglalkozását nem tudni, a Daily Mail híradása szerint leginkább a spanyol arisztokrácia tagjai között szokott felbukkanni.

A fiatal Alejandra Silva szintén túl van már egy váláson, korábban Govind Friedland felesége volt, aki az amerikai bányatulajdonos Robert Friedland fia. A párnak egy gyermeke született.

Az asszony egyik barátja egy amerikai tévécsatornának elárulta, Richard Gere és Alejandra Silva összes ismerőse tud a kapcsolatról, ám a sajtó előtt igyekeznek titokban tartani viszonyukat. “Alejandra Manhattan és Madrid között ingázik, Richard pedig gyakran meglátogatja” – mondta az informátor.

Exit mobile version