Sztárok

Ezért válik Richard Gere 11 év után

A rossz nyelvek szerint ha csak fele olyan intenzitással és szenvedéllyel élné a mindennapjait, mint ahogyan a buddhizmussal foglalkozik, valószínűleg a felesége nem akarna válni.

A 64 éves színész házassága válságba jutott. A New York Post cikke szerint a pár azért döntött a szakítás mellett, mert mindketten másfajta életformát kedvelnek. Míg Carey Lowell szereti az összejöveteleket, szívesen tölti az idejét partikon, addig Richard Gere inkább a csendet és a nyugalmat keresi. Állítólag az egyetlen szenvedélye a buddhizmus, és ezzel kapcsolatban szívesen vesz részt összejöveteleken, szívesen utazik vagy szólal fel. Ezeket olvasva azért nem meglepő, ha a nála 12 évvel fiatalabb felesége kicsit több figyelemre vágyott.

A házaspárról egy éve nem készült közös kép, és bár ez eddig nem sokaknak tűnt fel, most mégis elég egyértelmű, hogy Gere egy ideje már külön életet él. Ez némiképpen megmagyarázza azokat a pletykákat is, hogy a színész tavaly ősszel miért került kínos szituációba, amikor egy szép – és férjezett – nővel kezdett ki egy hamptoni vacsorán. Talán annyira magányos volt, hogy még ezt a nyilvános tapizást is bevállalta.

Gere és Lowell házassága képekben:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top