nlc.hu
Sztárok

Ilyen egy szép válás: Peller Anna és Lukács Miki együtt mennek nyaralni

Válnak, de mégis együtt mennek nyaralni Peller Annáék

Peller Anna és Lukács Miki nemrég jelentették be, hogy szétválnak útjaik, ám a válásban lévő pár továbbra is jóban maradt, és ez nem csak színjáték.

Ahogy arról nemrégen írtunk, sok botrányos mellett akadnak szép válások is, amikor a szakítás és vagyonmegosztás után még jóban maradnak a párok.

peller Anna és Lukács Miklós

Fotó: Schumy Csaba

Peller Anna és Lukács Miki esete is ilyen, hiszen hiába jelentették be egy közös videóban, hogy tizennégy év után véget vetnek házasságuknak. A kilenc és fél éves Annabella érdekében szülőtársakként és barátokként folytatják az életüket. Csütörtökön a válófélben lévő házaspár az Átriumban jelent meg együtt, ahol a Segítség! Iskola! Avagy túlélőkalauz szülőknek című darab olvasópróbáját tartották. 

Aki nem tudott volna a hírről, annak fel sem tűnhetett, hogy mi zajlik közöttük, de az egykori párnak természetes, hogy továbbra is szeretetteljes a hangulat közöttük:

„Úgy gondolom, jól látszik, hogy megmaradtunk egymásnak barátként. Anna itt van mellettem, segít, amiben kell, és ez fordítva is igaz, számíthat rám – mondta a Blikknek Lukács Miki. – Attól függetlenül, hogy elválunk, örömmel vállalta, hogy moderálja ezt a sajtóeseményt. Teljesen normális számunkra, hogy jóban maradtunk, ahogyan az is, hogy hiába a válás, együtt megyünk nyaralni. Nemcsak a kislányunk, de a legmélyebb barátság is összeköt minket. Arról, hogy további közös projekteket vállaljunk a jövőben, még nem beszéltünk, de nálunk semmi nem elképzelhetetlen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top