Nagyon kellemetlen helyzetbe került Kiss Daniella, Magyarország szépe

Gy.Zs. | 2015. Július 04.
Még nem telt el sok idő azóta, hogy Kiss Daniellát megválasztották Magyarország szépének, ám a fiatal lány máris az internetes trollok áldozata lett. Az eseten Sarka Kata is nagyon felháborodott.

Mint a legtöbb híresség, Magyarország szépe, Kiss Daniella is a közösségi oldalakon tartja a kapcsolatot rajongóival. Ám a fiatal szépségkirálynő a napokban nagyon kellemetlen helyzetbe került, önhibáján kívül. Egy netes troll kiszemelte magának Magyarország szépét, és a nevében hamis Facebook-profilt hozott létre, ahol Kiss Daniella számára nagyon kellemetlen bejegyzéseket oszt meg. Nem csoda, hogy az eset nemcsak a szépségkirálynőt, de Sarka Katát is nagyon kiakasztotta, így a Miss World Hungary tulajdonosa a közösségi oldalon vágott vissza az egyelőre ismeretlen netezőnek:

Ám nem Magyarország szépe az egyetlen hazai sztár, akinek a nevével visszaéltek. Nemrég Istenes Bence került hasonló helyzetbe, aki indulatos üzenetben küldte el melegebb éghajlatra azokat, akik kamu profilt készítettek a nevében.

Exit mobile version