Dukai Regina ezért hagyott fel a modellkedéssel

Gy.Zs. | 2015. Július 14.
Dukai Regina bár még most is szívesen áll kamera elé, de ma már inkább énekesi karrierjére koncentrál. Most pedig azt is elárulta, miért hagyta el a modellszakmát.

A modellkedés még mindig a legkönnyebbnek hitt szakmák egyike, hiszen a külső szemlélők szerint csak “imádni kell a kamerát”, és a meló ezzel letudva. A Comedy Centralon futó Modellek közt című szitkom ebbe a különleges világba enged betekintést, a sorozat kapcsán pedig Dukai Regina felidézte saját élményeit a modellvilágban, és mesélt az első lakásról, ahol több lánnyal kellett együtt élnie.

“Egy jó nevű magyar modellügynökségen keresztül jutottam ki Milánóba, ahol hat másik lánnyal laktam együtt nagyon szép lakásban. Az együttélés könnyű volt, bár a legelső napomat mosogatással kezdtem a szálláson: amikor megérkeztem, a tányérok már kezdtek kimászni a mosogatóból, de láthatóan a lányokat nem igazán zavarta a kupi”mesélte Dukai Regina nevetve. “Egyébként gyorsan összeszoktunk, jól megértettük egymást, sokat nevettünk. Hamar kiderült azonban az is, hogy mindegyikőjük zűrös családi háttérrel rendelkezik, ezért számukra a rengeteg utazással járó modellkedés igazi megváltás volt. Számomra azonban nehéz volt, hogy nem lehettem a családom, a barátaim közelében”magyarázta Dukai Regina, aki nem is ragaszkodott a kifutók világához.

“A kinti élmények miatt úgy döntöttem, hogy nem maradok ezen a pályán, nem is lett belőlem soha »igazi« modell. A fotózás persze továbbra is az életem része. A legszürreálisabb élményem az volt, amikor kis oroszlánkölykökkel álltam kamera elé. Hihetetlen aranyosak voltak, de mégiscsak vadállatok, vigyázni kellett, mikor fordít nekik hátat az ember. Végül néhány harci sérüléssel távoztam a fotózásról, nagyon megérte!” mesélte Dukai Regina, akinek modellképeiből készült galériánkat itt megnézheted:

Dukai Regina ezért hagyott fel a modellkedéssel

Dukai Regina bár még most is szívesen áll kamera elé, de ma már inkább énekesi karrierjére koncentrál. Most pedig azt is elárulta, miért hagyta el a modellszakmát.

Exit mobile version