Sztárok

Dukai Regina elkövette eddigi legnagyobb divatbakiját – fotó

Dukai Regina modell, énekes, és ezek mellett még ruhákat is tervez. Úgy tűnik, ez utóbbira talán kevés ideje maradt mostanában, így új kollekciója egyik darabját nagyon nem gondolta végig.

Dukai Regina nagyon lelkesen tervez ruhákat a Sugarbirdnek, amelyeket aztán magán szokott bemutatni. A modell-énekesnő mostanában nyári szettjeit fotózgatja, amiből az egyik szabadidőnadrágon megakadt a szemünk. Sajnos nem azért, mert annyira jól sikerült és szeretnénk hordani, hanem épp ellenkezőleg. Dukai Regina vicces kedvében lehetett, amikor megálmodta a “smiley-s” nadrágot, ami nem lenne rossz ötlet, de mivel mindent bele akart tenni, ami divatos, így felül buggyos, alul szűk, ráadásul kanárisárga. Az eredmény pedig még Dukai Reginának sem áll igazán jól, így bele se merek gondolni, milyen lenne, ha én húznám fel.

Megérkeztek a Happiness Brand szuper fazonjai a Sugarbird kiemelt üzleteibe és a My Love Shopba! :)Kiemelt üzletek: Sugarbird Allee, Sugarbird Győr , Sugarbird WestendOnline: www.myloveshop.hu

Posted by Sugarbird on Wednesday, May 6, 2015

Ez a szerelés a mai Szomszédok-napon még Lenke néni tetszését sem nyerte el:

Dukai Regina elkövette eddigi divatbakiját – fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top