Meggyilkolták Morgan Freeman unokáját

P.L. | 2015. Augusztus 17.
A nyomozás jelenlegi állása szerint a fiatal nő feltehetőleg ördögűzés áldozata lett, amit saját szerelme hajtott végre rajta. Morgan Freeman unokája a helyszínen meghalt.

Megdöbbentő és hátborzongató, ami Morgan Freeman mostoha unokájával, a 33 éves E’Dena Hinesszal történt vasárnap hajnalban. A fiatal színésznő párja, Lamar Davenport közel az otthonukhoz több késszúrással megkéselte, majd artikulálatlanul ordítani kezdett a test fölött. Egy szemtanú szerint, aki a rendőröket és a mentőket is riasztotta, azt ordította a gyilkos rapper, hogy “El innen ördögök. Jézus nevében kiűzlek titeket!” – írja a Daily Mail.

Davenport állítólag még akkor is szurkálta Morgan Freeman unokáját, amikor a lány már élettelenül feküdt, és egészen addig kiabált a test fölött, míg a rendőrök és mentők meg nem érkeztek. A rendőrség állítólag csak a pszichológiai vizsgálat után hallgatta ki.

Morgan Freeman pedig a Twitteren és Facebook-oldalán mondott köszönetet a rengeteg részvétnyilvánításért. Leírta, hogy unokája pótolhatatlan és felejthetetlen személyiség volt, kár, hogy nem ismerhette meg még jobban a világ.

Exit mobile version