Bálint Antónia villantással búcsúzik a nyártól – fotó

nlc | 2015. Augusztus 30.
Láthatóan Bálint Antóniát már hidegen hagyja a Sarka Katával történő csatározás. Legalábbis nem engedi, hogy elrontsa a hangulatát, hogy mindenki ezzel foglalkozik a médiában.

Bálint Antónia kihasználja az utolsó forró nyári napokat. A mostanában üzletasszonyként dolgozó Antónia a rajongói oldalán mutatta meg, hogyan viseli el az augusztusi hőséget. A dögös fotón kívül van itt oktatás is. “Mindenki igyon sok folyadékot, és kenjétek be magatokat a napon.”

Antónia egyébként utoljára augusztus 25-én szólalt meg a “Ki hívta fel Sarka Katát?”-ügyben. Akkor ezt mondta: “Most az a legújabb hír, hogy az igazságügyi szakértő is megmondta, hogy én telefonáltam. De kérdem én? Hogy állapíthat meg ilyet egy valamirevaló szakértő, ha én nem hívtam őket. Majd a bíróság kirendel egy pártatlan szakértőt. Én meg jól megtettem a feljelentést ismeretlen tettes ellen, tudjuk már meg, hogy ki a »hang«. Ott lapít valahol. Szégyellhetné magát, hogy ilyen helyzetbe hoz engem. És az összes többi, aki ebben részt vesz.”

Exit mobile version