Sztárok

Így búcsúzunk a médiából kivonult Bálint Antóniától

Nem szeretnénk belefolyni a napok óta tartó cicaharcba. Mégsem mehetünk el Bálint Antónia 1000 arca mellett, amivel eddig felhívta magára a figyelmet.

Egy kisebb szappanopera bontakozott ki, az elmúlt napokban rengeteget lehetett olvasni arról, hogy Bálint Antónia és Sarka Kata megint egymásnak ugrott. Most azonban nem boszorkányságról és átkokról van szó, hanem egy telefonbeszélgetésről. Sarka Kata állítja, hogy Bálint Antónia egészen illetlen szavakkal jellemzi őt, ráadásul férjének, Hajdú Péternek is felajánlkozott, mindezt Bálint Antónia tagadja. De ennyit röviden a történetről.

Bálint Antónia 1000 arca - aláírás ide vagy oda!

Az egész nyilvános üzengetésekből egy részlet megütötte a fülünket, mégpedig hogy Bálint Antónia már bankár, és nem közszereplő: “Bankárként dolgozom, kivonultam a médiából, teljesen civil életet élek.”

Aztán eszünkbe jutott, hány arcát láttuk már, és úgy gondoltuk, felelevenítjük pár perc erejéig, mintegy búcsúzva Bálint Antóniától, mint közszereplőtől.

1991-ben a Miss World Hungary címet elnyerte. Bár lényegtelen, de érdekes információ: ennek a szépségversenynek a megrendezése ma éppen Sarka Kata kezében van.

Bálint Antónia 1000 arca - aláírás ide vagy oda!

Bálint Antónia volt időjós is, a videóban 03:26 perctől mosolyog a képernyőn.

Bálit Antónia búcsút intett a képernyőnek, majd snitt: 2014 augusztusában bejelentette, hogy indul a választásokon és Angyalföld színeiben képviselő szeretne lenni.

Szép napot!!Forgattunk az Aktívval. Ma lesz 12.30-kor a TV2-n. Ha nem tudjátok nézni, fent lesz az interneten is. Babi suliban, én munkában ????Jó munkát nektek is! Aki pihen, annak jó pihit! ????????????????????????????????????????

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on Tuesday, September 2, 2014

Aztán Toncsi írt egy könyvet is…

Szonjácskával ????Kolléganőm nagyon boldog volt, hogy megkapta a könyvemet. Most aztán belehúzunk ismét a munkába!!Nektek is vidám napot! ????????????????????????????????

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on Monday, July 27, 2015

Amióta pedig Bálint Antónia nincs képernyőn, nem ír és nem is képviselő, az ingatlanbizniszbe vetette bele magát.

Munka, munka, munka !!! Nagyon élvezem!!!Szép délutánt!!????????????????????????????

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on Tuesday, September 30, 2014

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top