Oláh Gergőéknél jön a harmadik baba, 7 hónapig titkolták

P.L. | 2015. Szeptember 10.
Az X-Faktor 2012-es győztese, Oláh Gergő és kedvese nemsokára újra szülői örömök elé néz, novemberben érkezik a harmadik csöppség!

Oláh Gergő és felesége ügyesen titkolta, hogy újra babát várnak, de mint ahogy azt az énekes már korábban elmondta, mindig is három gyermekre vágytak. Oláh Gergő felesége a hot! magazinnak mesélt először az új babáról, aki november végén érkezik majd.

“Kisfiú lesz! November 27-re vagyok kiírva, de szerintem előbb fog megérkezni” – újságolta a lapnak a büszke kismama, Niki, aki egészen eddig, hét hónapig csak szűk családja és ismerősei előtt mutogatta pocakját.

Oláh Gergő ráadásul most teljesen nyugodt szívvel várja kisfiát, hiszen már anyagilag is meg tudta teremteni azt a környezetet, amit korábban az ötéves Karlának és a négyéves Denisznek még nem. “Olyan környezetbe tud jönni, amilyenbe a másik kettő nem tudott” – mondta Oláh Gergő teljesen nyugodt szívvel.

Természetesen az NLCafé is felhívta a kispapát, hogy külön gratuláljunk Oláh Gergőnek az örömhírhez. “Köszönjük szépen, nemsokára érkezik, már nagyon várjuk!”

Exit mobile version