Ijesztően lefogyott Liam Neeson, rémes állapotban van

V.V.V. | 2015. Szeptember 16.
Egyre rosszabbul néz ki Liam Neeson, aki már nem is hajlandó az egészségéről nyilatkozni. Vadabbnál vadabbak a találgatások, vajon mi baja lehet a színésznek?

Június óta tartanak a találgatások, de a legfrissebb képeken Liam Neeson ijesztőbben fest, mint néhány hete. Szemmel láthatóan tovább fogyott, az arca egyre beesettebb, és betegesen sápadt. Miközben az egészségéért aggódnak sokan, a színész nem hajlandó többet erről a témáról beszélni.

A videóra kattintva látható, hogy a riporter hiába próbál bármit megtudni Liam Neeson egészségéről.

De a nemrégiben készült képeken még jobban látszik, milyen rémes állapotban van a színész – írják a külföldi lapok.

Közelebbről pedig egyenesen ijesztőnek nevezték Liam Neesont

Még a júniusi állapothoz képest is rosszabbul fest, azt mondják, akik találkoztak Liam Neesonnal.

A színész akkor a szóvivőjén keresztül megköszönte az aggódó leveleket, és közölte, hogy semmi baja az egészségének. “Nem is lehetne egészségesebb” – hangzott a hivatalos közlemény augusztus elején. 

Később pedig azzal magyarázták Liam Neeson drasztikus fogyását, hogy sokat dolgozik, majd a Guardiannak adott interjúban a színész elmondta: megrémíti a kora, mert 63 évesen öregnek érzi magát. “Ha az egészségem engedi, akkor még két évet szándékozom dolgozni, aztán vége” – tette hozzá. 

A júniusban készült videón még egészen jól festett a színész.

A drasztikus változás jól nyomon követhető Liam Neeson elmúlt fél évében.  A Ted bemutatóján, nyár elején még így nézett ki.

Néhány héttel korábban pedig még teljesen egészségesnek látszott.

Amikor januárban a fiával ment Liam Neeson szurkolni, akkor sem tűnt úgy, mintha baja lenne. 

Egyesek már Patrick Swayze-féle rohamos leépülést látnak bele Liam Neeson fogyásába, mások szerint viszont könnyen lehet, hogy csak rossz a fotó, esetleg egy szerep kedvéért fogyott le. Ez utóbbira példa Matthew McConaughey ijesztő átváltozása vagy Tom Hanks drasztikus fogyása a Számkivetett forgatásán.

Exit mobile version