Sztárok

Csontsovány a haldokló Swayze

A színész nemrég még arról nyilatkozott, hogy sokkal jobban érzi magát, és feleségével az életrajzán dolgoznak. Sajnos a legújabb képek alapján a színésznek nem sok ideje van a visszaemlékezésre.

A hasnyálmirigyrákban szenvedő színész nagyon lefogyott, szinte rá sem lehet ismerni. Azt is bevallotta, hogy nem látja értelmét tovább folytatni a kemoterápiás kezelést, így abba is hagyta. Nem kertelt, őszintén megmondta, hogy már nem remél gyógyulást, ezért a dohányzást sem hagyja abba. Patrick Swayze sajnos a gyilkos kórnak olyan agresszív változatában szenved, amelynél a túlélési esély nagyon kicsi, még a kezelésekkel is.

Csontsovány a haldokló Swayze

 

Ráadásul a színész így is az átlagnál sokkal jobban és több életerővel küzdött a betegség ellen, tavaly még javulást is tapasztaltak nála, de most úgy tűnik, kezdi feladni. A színészlegenda szeretne minél több időt a családjával tölteni, és amíg ereje engedi, minél több időt a szabadban lenni. A rajongói pedig szorongva figyelik, hogyan alakul kedvencük állapota.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top