Kate Hudson parányi bikinis popsija mindent visz

V.V.V. | 2015. Szeptember 22.
Nagyobbik fiával bohóckodott Kate Hudson egy jachton, és a 36 éves színésznő bikinis videójától teljesen odáig vannak a rajongók.

Most arról nem esett szó, hogy “jé, mekkora már” Ryder, vagy hogy tiszta apja ez a gyerek. Kate Hudson bikinis videója ugyanis mindent vitt.

A 36 éves színésznő formás hátsóját éppen csak egy pillanatra láthatjuk, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy egy nap alatt több mint 1400 hozzászólás érkezzen a videóhoz. 

Megéri kinagyítani a pillanatot, amiért ma Kate Hudson popsija a téma. 

A színésznő elképesztő alakjáért naponta megdolgozik, fenék-, has-, láb- és karizom gyakorlatokkal. “Mindennap egy kis edzés, de ez úgy fél óra. Két gyerek mellett ennyi fér bele. De ennyi kell, mert különben magammal szúrok ki hosszú távon” – mondta Kate Hudson a Woman magazinnak.

Még egy kép arról, milyen eredményes az edzés.

Kate Hudson állítása szerint egyetlen dolog zavarta világ életében, és az a hasa. Mivel gyakorlatilag bármennyit edz, mindig kidomborodik. Ahogy fogalmazott, sok jó mellé, amit az édesanyjától örökölt, ez is belefér.

“Persze, az sem segít, hogy azért szeretem a hasam. Imádok nassolni, és szeretem a jó borokat” vallotta be Kate Hudson, aki a hajókázás alatt sem tagadott meg magától egy kis sajtos puffancsot és fehér bort.

Exit mobile version