Madonna 30 év után új esélyt kapott exétől, Sean Penntől

nlc | 2015. Szeptember 23.
30 év kellett, de csak megkapta Madonna azt az elégtételt, amire Sean Penntől mindig is vágyott. Az énekesnő nem is titkolta az örömét.

Távolról sem volt az a mesébe illő kapcsolat Sean Penn és Madonna házassága, de az énekesnő ma már képes a legvadabb történeten is mosolyogni. Olyannyira, hogy a Rebel Heart turné brooklyni állomásán az 57 éves sztár mesélt is az exéhez fűződő kapcsolatáról.

“A Madison Square Gardenben léptem fel a minap, talán hallottatok róla. És ott volt velem az exférjem is! El tudjátok képzelni?” – mesélte Madonna a koncerten, miközben a rajongók sikoltozva ujjongtak. 

Madonna tudta, hogy az exe figyeli

“Egyszer, 30 évvel ezelőtt eljött megnézni az egyik show-mat, amikor szintén a Madison Square Gardenben léptem fel, és nagyon kiborult a ruháim miatt, mert túl kihívónak találta. És ez nem mese! Szóval, a mostani show után írt nekem egy levelet, és azt mondta, végre értékelem a művészetedet” – mondta Madonna viccesen és kissé megilletődötten.

“És ennyit akarok elmondani a házasságról, rendben? 30 k…ott évvel később!” – fejezte be mondandóját a kétszeresen elvált Madonna.

Az énekesnő és Sean Penn kapcsolatáról az elmúlt hónapokban sokat pletykáltak, volt olyan híresztelés, hogy Pennt azért dobta Charlize Theron, mert a férfi még mindig Madonnára vágyik.

Ezt nemcsak az támasztja alá, hogy 30 év után hajlandó volt egy újabb esélyt adni Madonna zenéjének. A színész nemrég a lányát is bemutatta a volt feleségének. Kérdés, hogy tényleg csak barátságból támadt-e ez a nagy érdeklődés?

Egykor szép szerelemnek indult, de Madonna később pusztítónak írta le, és sok megaláztatást sem felejtette el sokáig. Idővel azonban Penn lett az énekesnő legbizalmasabb embere, akiről azt mondta: mindig szeretni fogja.

1985-ben forgatták a Sanghaji meglepetés című filmet, és akkor szerettek egymásba

 

Exit mobile version