Sztárok

Madonna újra összeállna a volt férjével

Sokan fel akarták hívni magukra az énekesnő figyelmét a Gagosian Galleryben rendezett összejövetelen, de Madonna csak a volt férjére volt kíváncsi.

Madonna új filmjét szerda este mutatták be New Yorkban, és a lapok szerint a partira többen akartak bejutni, mint az Oscar-gálára. Szinte minden jelenlévő gratulálni akart a sztárnak, aki ezúttal rendezőként akart bizonyítani. „Figyelemfelkeltésnek szántam, hogy az emberek merjenek teret adni a saját kreativitásuknak, amely segít leküzdeni az elnyomást, az intoleranciát és az önteltséget” – nyilatkozta az énekesnő. Azonban hiába a szép és hangzatos beszédek, minden jelenlevőt az kötött le, ahogyan Madonna a volt férjével viselkedett.

Sean Penn és Madonna ugyan 24 éve elváltak, de a fogadáson úgy turbékoltak, mint valami ifjú pár. Ölelgették és csókolgatták egymást. Penn állítólag nemcsak egyetért az exe törekvéseivel, de szerette volna támogatni a rendezői munkáját. „Ki életem szerelme? Sean!” – nyilatkozta többször Madonna, például a róla szóló dokumentumfilmben. Négyévnyi házasságukat ugyan erőszak és veszekedések tarkították, de mindkettőjük szerint a média nyomása miatt ment tönkre a kapcsolatuk, na és azért, mert túl fiatalok voltak.

Az énekesnő Sean Pennhez kötődött egész életében a legjobban. Talán nem meglepő, ha a 27 éves szeretője, Brahim Zaibat jobbnak látta, ha ezúttal nem kíséri el Madonnát a partira. Ki akarna felesleges harmadik lenni? Persze könnyen lehet, hogy mindez csak egy bulváros túlzás, és Penn–Madonna-páros jól kihasználta a sajtó érdeklődést, hogy többet beszéljenek az énekesnő filmjéről.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top