Így viseli a negatív kritikát Kulcsár Edina

P.L. | 2015. Szeptember 30.
A világ második legszebb lánya, Kulcsár Edina az Aktív műsorvezetőjeként debütált a héten. Ahogy pedig az lenni szokott, kapott hideget-meleget.

Kulcsár Edina ma már a második élő adásán is túl van, és ahogy mondja, köszöni szépen, rettenetesen élvezi. Mindig örül minden új kihívásnak, és nagyon igyekszik, hogy még jobb legyen. Kulcsár Edinát egyébként, ahogy az lenni szokott, támadások és dicséretek tömkelege árasztja el, ezekből igyekszik kiválogatni azt, amiből tanulhat is.

“Nem veszek magamra minden negatív dolgot, amit írnak. Egy lány, aki konkrétan kipécézett magának, azt mondja, hogy én mások elől vettem el a helyet, olyanoktól, akik több éven keresztül tanulták a szakmát. Tudom, hogy ez nem így van, hiszen ugyanolyan castingon vettem részt, mint bárki más. Három, már tapasztaltabb, komolyabb műsorvezetői múlttal rendelkező emberrel közösen küzdöttünk a lehetőségért. Engem választott a csatorna, mert új arcot kerestek, és bíznak bennem annyira, hogy megkaptam az esélyt, erre pedig rettenetesen büszke vagyok”mesélte Kulcsár Edina, aki egyébként tényleg szívesen fogadja a negatív kritikát is, mert mint mondja, mindenből tud tanulni, csak a megfogalmazás milyensége nem mindegy.

“Egy magát nagyanyóként leíró hölgy azt mondta, hogy brekegek és vékony a hangom, de azt sajnos nem mondta, hogy szerinte hogyan kellene ezen változtatni. Ilyen kritikával nem tudok mit kezdeni – nevetett. – Amúgy minden csoda három napig tart, nem aggódok ezen. Igaz, hogy az ember szeretne mindenkinek megfelelni, de sajnos lehetetlen. Én azonban, ha valami nem tetszik, vagy nem szólok a témában, vagy érthető és értékes kritikát igyekszem megfogalmazni.”

Kulcsár Edina rengeteget gyakorolt, mielőtt az élő adások elkezdődtek, számára a legnehezebb az volt, hogy a műsor elején elhangzó néhány rövidhír után lassítson, és átálljon egy másik beszédstílusra.

“Azt szokták mondani, hogy hadarok és gyorsan beszélek, de ez a beszédstílus az Aktív főcíme után éppen jól jön, hiszen itt van a beharangozó, amivel fel kell kelteni az érdeklődést. Itt nagyobb hangerővel kell beszélni és gyorsabban, utána viszont szinte azonnal lassítani kell. Itt volt nehezebb dolgom, mert rögtön át kell állni egy számomra idegen beszédstílusra. Ez azonban csak rutin kérdése és belejövök. Ebben biztos vagyok, ahogy abban is, hogy megállom majd a helyem.”

Mint azt Kulcsár Edina elmondta nekünk, teljesen alaptalannak érzi azokat a vádakat, melyek szerint nem dolgozott meg a sikeréért. “Nagyon sokat tettem azért, hogy megalapozzam a jövőmet, ezt most kell megtennem, amíg itt vannak előttem a lehetőségek. Amikor korábban a hatszázadik ajtó csukódott be előttem, nem omlottam össze sírva, hanem továbbmentem és küzdöttem. Mögöttem volt a családom és a párom, akik támogattak és biztattak. Ez a legfontosabb nekem.”

Természetesen arra is rákérdeztünk Kulcsár Edinánál, hogy milyen ruhákat fog felvenni. Bár szerintünk a világ második legszebb lányaként egy zsákot is felvehetne, akkor is gyönyörű lenne, egy élő televíziós adásban ez mégis mérvadó lehet akár az ő megítélésében is.

“Igyekszünk elegáns, csinos és dögös vonalon mozogni a stylistokkal. Egy héttel előre eldöntjük, hogy mikor mit viselek majd. Ruhaügyben is lesz egyébként változás, erről azonban még nem beszélhetek, a lényeg, hogy igyekszünk a ruhát is és engem összhangba hozni a műsorral.”

Exit mobile version