Sztárok

Így várja babáját Kulcsár Edina – készül a gyerekszoba

A Miss World 2014 második helyezettje, Kulcsár Edina, és párja hat éve vannak együtt. Ideje gondolni a leendő trónörökösre is!

Kulcsár Edina és párja, Máté, boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek már hat éve. A pár a Miss World 2014 után elkezdett építkezni.

“Korábban nézegettünk házakat, ez nem titok. De sajnos nagyon soknak nem tetszett az elosztása, ezért döntöttünk a saját ház mellett” – mondta az Aktívnak Kulcsár Edina, aki gyerekkorában egy szobában lakott édesanyjával és dédijével egy panellakásban.

Így várja babáját Kulcsár Edina

Az álomházban még rengeteg a tennivaló, de Kulcsár Edina és Máté majdnem minden nap kilátogatnak a külvárosi telekre, hogy felügyeljék a munkálatokat.

“Háromszobás lesz, és pontosan olyan, amilyet mi szerettük volna” – tette hozzá Kulcsár Edina párja, Máté. Edina egyébként többször is mondta, hogy ha egyszer gyereke lesz, nem szeretné, ha csak egyedül lenne, hiszen ő is egykeként nőtt fel. A házban tehát, teljesen érthető módon több mint két szoba lesz. 

Így várja babáját Kulcsár Edina

Kulcsár Edina egyébként a most még vendégszobaként emlegetett leendő babaszobát úgy szeretné berendezni, hogy ha majd egyszer jön a csöppség, akkor ne kelljen túl sok mindent átalakítani.

Így várja babáját Kulcsár Edina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top