Sztárok

Elképesztően bizarr dolgot tett szerelmével Kulcsár Edina – fotó

Sokszor mondják azt, hogy a szerelmesek bármire rá tudják venni egymást. Ezt pedig most Kulcsár Edina alátámasztotta azzal, hogy olyan dolgot csinált párjával, amiről nem gondoltuk volna, hogy megtörténhet. Sőt még le is fotózta.

Elég vicces estében lehetett része Kulcsár Edinának és vőlegényének. A világ második legszebb nője ugyanis fejébe vette, hogy nem bízza a srácra a szőrtelenítést, ő maga szabadítja meg Mátét a nem kívánt szőrszálaktól. Kulcsár Edina ehhez egy különleges gépet vetett be, kapcsolatuk bizarr mérföldkövét pedig megörökítette és közösségi oldalára is kirakta. Az speciel nem derül ki a fotóból, hogy Edina szerelme mely testrészét szeretné szőrteleníteni, hiszen a fiú mellkasa már most is teljesen csupasz, de talán jobb is, hogy ez az információ titokban maradt.

Esti program!!! ???????????? Azt mondták férfiak is használhatják a szőrtelenítő gépet… Én ezt most kipróbálom Mátén! Látjá…

Posted by Edina Kulcsar on Tuesday, June 23, 2015

Kulcsár Edina és szerelme már több mint öt éve alkotnak egy párt, és bár a fiú már megkérte az egykori Magyarország szépe kezét, az esküvő még várat magára. “Rengeteg munkánk van, most építjük fel a közös életünket. Az esküvő jelenleg nincs napirenden, de nagyon boldogok vagyunk együtt papír nélkül is” – árulta el nekünk korábban Kulcsár Edina.

Kulcsár Edináról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top