Sztárok

Ilyen lány Kulcsár Edina, a Miss World második helyezettje

Kulcsár Edina óriási eredményt ért el a londoni világszépe-választáson. A magyar lány második lett a Miss World versenyen. De mit is tudunk róla pontosan?
Kulcsár Edina még csak 23 éves, de már hatalmas sikert tudhat magáénak. A fiatal magyar lányt ugyanis vasárnap a Londonban megrendezett Miss World szépségversenyen első udvarhölgynek választották meg. Mit lehet tudni a gyönyörű modellről?
 

1. Edina nem titkolja, hogy megműttette az orrát

“Azért döntöttem a korrekció mellett, mert el szerettem volna kezdeni komolyan a modell szakmába dolgozni. Viszont ennél a fotózásnál, ami az első portfólióm volt, közölték velem finoman, hogy ha valóban komolyan érdekel ez a szakma, akkor kisebb műtétet be kell vállalnom. Mert sajnos ezzel az orral nem fogok tudni érvényesülni. És ahogy nőttem, engem is annál jobban zavart” – nyilatkozta korábban a bulistar.hu-nak.
6 dolog, amit nem tudtál Kulcsár Edináról

2. Magyarország szépe már gyerekként sejtette, hogy a kifutó csak rá vár.

6 dolog, amit nem tudtál Kulcsár Edináról

3. 41-es a lába

A világ második legszebb nője nagyon odafigyel a testére, és sokat sportol. Idén még egy 10 kilométeres futást is bevállalt, aminek ilyen vidáman indult neki. Azonban még egy szépségkirálynő sem elégedett százszázalékosan magával. “Természetesen nekem is vannak olyan pontjaim, testrészeim, amelyeken szívesen változtatnék. Például óriási a lábam: 41-es méretet hordok! (nevet) A lényeg azonban úgyis az, hogy a szépség és a lélek egyensúlyban legyen. Az mindig meglátszik az emberen, ha boldog” – nyilatkozta szeptemberben a Marie Claire-ben.
6 dolog, amit nem tudtál Kulcsár Edináról

5. Ha kell, káposztalevesen él

Azonban nemcsak futással készült a világversenyre. Edina ideje nagy részét az edzőteremben töltötte, hogy bombaformába hozza magát. A kőkemény edzésekről szintén a Marie Claire hasábjain mesélt. “Képes vagyok bármire a sikerért: heti ötször edzem, végtelenül terhelhető vagyok; ha kell, két hétig káposztalevesen élek, ének- és beszédtanárhoz járok. A felkészülést nagyon komolyan veszem. Szerencsére rövid idő is elég ahhoz, hogy formába hozzam magam.”
Ilyen lány Kulcsár Edina, a Miss World második helyezettje

6. Különös ünnepek

A fiatal modell számára a december ünneplések sorozata. December 23-án született, így számára egy nappal hamarabb kezdődik a karácsony. Bár nem lepődnénk meg, ha az idei évtől a december 14. is ünnepnap lenne az életében.
Ilyen lány Kulcsár Edina, a Miss World második helyezettje

7.  Edinát az anyukája és a nagymamája nevelte fel

A fiatal szépség már kislányként arról álmodozott, hogy egyszer korona kerül a fejére, és ebben az édesanyja is nagyban támogatta. A Miss World Hungary versenye után a Nők Lapja Cafénak büszkén nyilatkozott lánya győzelméről. “Elmondhatatlanul boldog vagyok, nagyon sokat készült erre a versenyre. Nemcsak a külseje miatt nyert, hanem mert elmondhatatlanul bájos, kedves, odaadó, csupa szív ember. Elsősorban a zsűrinek szeretném megköszönni, hogy rá adták a voksukat, és bíznak benne annyira, hogy méltóképp fogja képviselni Magyarországot. Én már kiskora óta vittem őt szépségversenyekre, illetve szerettem volna, ha a modellszakmában dolgozik. Most beért. Nagyon büszke vagyok rá!”
Ilyen lány Kulcsár Edina, a Miss World második helyezettje

8. Őt szereti

Fiatal kora ellenére négy éve boldog párkapcsolatban él barátjával, Mátéval, akinek már a magyarországi verseny után is dagadt a melle a büszkeségtől. “Nagyon büszke vagyok rá! Eddig is tudtam, hogy az enyém Magyarország legszebb lánya, de most már hivatalos papírom is van róla!” – nyilatkozta Edina vőlegénye a Nők Lapja Cafénak a szépségkirálynő-választás after partiján.
Ilyen lány Kulcsár Edina, a Miss World második helyezettje

9. Nagy állatbarát

Imádja az állatokat. Kiskutyáját, Fifit szinte mindenhova magával viszi, és ilyen jól mulatnak együtt.
Azonban a cicák sem szorulnak háttérbe az életében. Macskáját szívesen használja kispárnának.
Ilyen lány Kulcsár Edina, a Miss World második helyezettje
Ilyen lány Kulcsár Edina, a Miss World második helyezettje
 
A világ második legszebb nőjének választott magyar szépségkirálynő nemcsak a sztereotip ügyek mellé áll. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top