Sztárok

Igazi királynőt tanít énekelni Tolvai Reni

A Megasztárnak köszönhetően országos ismertségre szert tett énekesnő szárnyai alá vette a 2014-es Miss World Hungaryt. Tolvai Reni a közösségi oldalán számolt be a nagy hírről, miszerint ő készíti fel a Londonban megrendezésre kerülő világverseny egyik alversenyére Kulcsár Edinát.

A posztot látva rögtön megkerestük Tolvai Renit, hogy megtudjuk, hogyan került a képbe, illetve mivel is segíti pontosan a szépségkirálynőt. “Edinával egy sajtórendezvényen ismerkedtünk meg, egymás mellett ültünk, elkezdtünk beszélgetni, ő pedig elmesélte, hogy a világverseny Talent Show-ján énekelni szeretne, de nem tudja, kitől kérjen segítséget, és egyáltalán hogyan is álljon neki a felkészülésnek. Természetesen felajánlottam neki a segítségemet – félreértés ne essék, nem tartom magam énektanárnak, inkább praktikus tanácsokkal és tippekkel láttam el. Beszélgetésünk óta rendszeresen átjön hozzám, heti két-három alkalommal közösen gyakorlunk a megmérettetésre” – mondta el a Nők Lapja Cafénak Reni.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina

Az Egyesült Államok után az Egyesült Arab Emirátusokat is meghódító énekesnő azt is elárulta, Kulcsár Edina végül miért az ő Shout című dala mellett tette le a voksát. “Én egy James Arthur dalt javasoltam neki, de – miután elolvastuk a versenyszabályzatot – rádöbbentünk, hogy szükség van a dal eredeti előadójának engedélyére, ezt pedig elég nehéz lett volna elintézni – nem lehetetlen, de nehéz. Edina végül beszélt a hazai verseny szervezőjével, Sarka Katával, aki bedobta a nevemet, Edinának pedig tetszett az ötlet, így végül az én egyik dalomat adja majd elő.” A jó pár kilótól megszabaduló énekesnő nem titkolja: hatalmas megtiszteltetés számára, hogy egy ilyen nívós versenyen felcsendül a Shout. “Csak azt sajnálom, hogy nem lehetek ott, amikor Edina énekel. Remélem, az interneten vissza lehet majd nézni. Nagyon bízom Edinában, rendkívül szorgalmas, nem mellesleg pedig szép énekhangja van, így biztosra veszem, hogy sikert fog aratni.”

A véres fotóval sokkoló Tolvai Reni nemrég elkészített legújabb albumát, melynek fotózásán merész ruhában pózolt:

Megnézem
Összes kép (1)

Rendhagyó eseményre figyelhettek fel azok, akik a Rising Star vasárnap esti adását követték. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top