TV-sztárok

Tolvai Reni hamarosan visszatér Dubajba

Fáradtan, de telis-tele élményekkel tért haza Dubajból Tolvai Reni.

Mint arról korábban beszámoltunk: az énekesnő egy dubaji luxushotelbe kapott meghívást, a szálloda éttermének bár részében adott koncertet szeptember ötödikén. “A fellépés előtt egy nappal utaztunk ki Dubajba a menedzseremmel, Bara Csabával. Amikor megérkeztünk, szóhoz sem jutottam, a szemem elé táruló látvány teljesen lenyűgözött. Tudod, régóta vágytam arra, hogy eljussam az Egyesült Arab Emirátusokba, ez az út olyan volt számomra, mint egy megvalósult álom. Hirtelen fel sem fogtam, hogy ott vagyok, hogy ez az egész tényleg velem történik” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Tolvai Reni, akit a luxushotel tulajdonosa körbevitt autóval a városban.

A fellépés reggelén lementünk a tengerpartra, de a szervezők előre szóltak, hogy – a nagy meleg miatt két óránál tovább biztosan nem fogom bírni a napon. Tikkasztó hőség volt, a leghidegebb napon is negyvenöt fokot mutatott a hőmérő, a tenger legalább harminc fokos volt. Még otthon sem csinálom ilyen melegre a fürdővizet!” – nevetett.

Reni azt is megosztotta velem, hogy ugyanezen a napon ellátogatott a Burj Khalifához (magyarul: Kalifa-torony), amely a maga 828 métererével jelenleg a világ legmagasabb épülete. “Dubaj legnagyobb plázájából lehetett feljutni a toronyba, lélegzetelállító volt a látvány fentről. Ha már ott voltam, persze shoppingoltam is egyet, de – mivel egy órási bevásárlóközpontról beszélünk – nem tudtam betérni minden egyes boltba.

A Megasztár felfedezettje a délután hátralévő részét pihenéssel és készülődéssel töltötte, hiszen éjfélkor jelenése volt a bárban. “Kevésszer adatik meg az embernek, hogy ilyen nívós és elit helyen léphet fel, mint amilyen ez a bár volt. A színpadra lépést követően nagyon meglepődtem, ugyanis – annak ellenére, hogy volt belépő – telt ház volt, de természetesen örömmel nyugtáztam, hogy ennyi ember kíváncsi rám. A koncertet követően beszélgettem a szálloda indiai tulajdonosával, aki azt mondta, hogy a későbbiekben is bármikor szívesen lát – akár előadóként, akár vendégként” – mesélte boldogan Reni. Az énekesnő, a menedzser és a szállodatulajdonos másnap jachtra szállt, és körbehajózta a Pálma-szigetet.

Caramel szeme fényéről profi fotós készítette el az első képeket, amiket a rajongók is megcsodálhatnak. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top