Sztárok

Dubai meghódítására készül Tolvai Reni

Az Egyesült Államok után az Egyesült Arab Emirátusokat is meghódítja Tolvai Reni.

Könnyen lehet, hogy hamarosan valóra válik Tolvai Reni egyik legnagyobb álma, és sikerül nemzetközi karriert befutnia. Az énekesnő nagy mosollyal az arcán mesélt lapunknak arról, hogy nemrég újabb felkérést kapott külföldről. “Épp fellépésre mentünk a menedzseremmel, Bara Csabával, amikor megcsörrent a telefonja, a vonal végén pedig egy dubai luxushotel egyik munkatársa volt. A menedzserem a beszélgetésük közben megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem fellépni Dubaiban. Természetesen gondolkodás nélkül igent mondtam, szerintem ez egy óriási lehetőség a karrierem szempontjából” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Tolvai Reni.

Dubaiba hívták Tolvai Renit

Az énekesnő azt is elárulta, hogy régóta szeretett volna ellátogatni az Egyesült Arab Emirátusokba, úgyhogy duplán örül. “Összekötöm a kellemest a hasznossal: a fellépést megelőző, valamint az azt követő napon bejárom a várost, megnézek mindent, és természetesen napozni is fogok. Alig várom, biztos vagyok benne, hogy óriási buli lesz, és remélem, hogy mint anno a Miamiban és New Yorkban adott koncertjeimre nemcsak magyarok, de helyiek is kíváncsiak lesznek. Az egyik luxushotel éttermének bárjában fogok énekelni. Még mindig olyan hihetetlen ez az egész!” – lelkendezett Reni, hozzátéve: a kezdetek óta arra vágyik, hogy ne csak Magyarországon, de külföldön is elismerjék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top