Sztárok

Kulcsár Edina ezt a megható üzenetet küldte szerelmének

Kulcsár Edina élete teljesen felfordult, amióta őt választották meg Európa legszebb és a világ második leggyönyörűbb nőjének. A legbiztosabb pont az életében szerelme, akit megható szavakkal köszöntött Facebook-oldalán.

Kulcsár Edina már öt éve él boldog párkapcsolatban, a fél évtizedes évfordulóról pedig közösségi oldalán is megemlékezett. A szépségkirálynő megindító üzenetet küldött barátjának, melyben kijelenti, ha a férfin kívül semmije nem lenne a világon, ő akkor is boldog lenne.

Kulcsár Edina és párja egyébként nagyon tudatosan készülnek közös jövőjükre. A szerelmesek tisztában vannak vele, hogy most arra kell koncentrálniuk, hogy a karrierjüket és az elkövetkező éveiket előkészítsék, erről a szépségkirálynő korábban így mesélt nekünk: “Az, hogy most megváltozott az életem, nem zavarja meg a szerelmünket, az estéket együtt töltjük, de tisztában vagyunk vele, hogy a mostani időszak arra van, hogy a jövőnket megalapozzuk.”

Ma van az 5. éves évfordulónk! ???? A mai napig nagyon szeretjük egymást, sőt napról napra egyre jobban! ❤️Máté az egyik…

Posted by Edina Kulcsar on Saturday, March 28, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top