Sztárok

Tolvai Reni és Kulcsár Edina ezért búcsúztak el rajongóiktól

Együtt hagyta el Magyarországot Tolvai Reni és Kulcsár Edina. A két lány a közösségi oldalán köszönt el.

Kulcsár Edina izgalmas külföldi útra ment Tolvai Renivel. A lányok Amerikába utaztak hétfő hajnalban, ám nem nyaralni mentek, hanem dolgozni. Kulcsár Edina ugyanis megkapta első színházi szerepét a Casanova Night című musicalben, ebben játszik együtt Tolvai Renivel. A darabot pedig tengerentúli turnéra vitte a színház, ezért utazott el együtt a szépségkirálynő és az énekesnő. Kulcsár Edináék első útja Miamiba vezet, így nem aggódom afelől, hogy posztok nélkül maradnánk az elkövetkező hetekben. Pláne, hogy a lányok szuperszexi jelmezeket is kaptak az előadáshoz.

Kucsár Edina és Tolvai Reni barátsága egyébként már hosszú időre nyúlik vissza. Tolvai Reni volt ugyanis az, aki a szépségkirálynőnek énekórákat adott, a Miss World előtt.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen ruhákban fog fellépni Kulcsár Edina és Tolvai Reni, és azt is, hogyan búcsúztak rajongóiktól:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top