TV-sztárok

Baronits Gábor sírva búcsúzott

Baronits Gábor életében egy nagyon fontos időszak zárult le azzal, hogy kilépett a Jóban Rosszbanból. A színész már izgalmas tervekkel készül a jövőre.

Hamarosan eltűnik a TV2 képernyőjéről Baronits Gábor, aki már túl van az utolsó forgatási napján. “Nagyon nehéz volt az utolsó alkalom és a búcsú, mert a Jóban Rosszban-beli kollégáim szinte a második családommá váltak az elmúlt hat év alatt” – kezdte némi szomorúsággal a hangjában Baronits Gábor.

“Az viszont nagyon jólesett, hogy a búcsújelentemre az egész stáb eljött, mindenki sírt, én is persze. Nagyon sokat köszönhetek a sorozatnak, itt váltam fiúból férfivá, és rengeteget tanultam”mondta Baronits Gábor, aki azt is elárulta, miért döntött így és, hogyan látja a jövőjét.

“Úgy éreztem, hogy elkényelmesedtem, ezért tovább akartam lépni, és többre vágytam. Sok dolog van tervben, amikről addig nem szeretnék beszélni, míg biztossá nem válnak, de bevallom, hogy külföld például nagyon vonz. Fel is vettem a kapcsolatot egy ügynökséggel, de ez még inkább a távoli jövő zenéje” – tudtuk meg a Jóban Rosszban volt színészétől, akit hamarosan a Macskafogóból készült musical főszerepében, Grabowsiként láthatnak a nézők.

Grabowski üdvözletét küldi…;) #macskafogo #syma #majus1 #musical #jelmez

Posted by Gabor Baronits on 2015. április 23.

A videóra kattintva megnézheted, milyen volt Baronits Gábor utolsó forgatási napja a Jóban Rosszban stábjával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top