Sztárok

Baronits Gábor: “Nekem itt most elfogyott a levegő”

Hétfőn jelentette be Baronits Gábor, hogy sok egykori kollégája után ő is távozik a Jóban Rosszbanból. A színész most menedzsmentjén keresztül beszélt az indokairól.

A nézők szeme előtt érett férfivá Baronits Gábor, aki öt éven át alakította a Halász család legidősebb gyermekét, Kristófot. Gábor számára nem volt egyszerű meghozni a döntést, ám úgy érzi, megcsömörlött a szerepétől ezért új kihívások után kell néznie. Ungár Anikó fia most menedzsmentjén, a TMC Instagram-oldalán keresztül adott magyarázatot rajongóinak távozása okaira.

Olvashattátok a hírekben, hogy távozom a Jóban Rosszbanból. A hír igaz.
Meghoztam egy nehéz, de annál érthetőbb döntést. Nehéz volt, hiszen a második családomtól kell búcsúznom. Rengeteget köszönhetek a sorozatnak, hiszen akkor szavaztak nekem bizalmat, amikor még “tojáshéj volt a fenekemen”. A legfájdalmasabb talán a sorozatbeli családom “elvesztése” lesz. Fábián Anita, Dózsa Zoltán, Gesztesi Károly… Köszönök mindent! Nagyon sokat tanulhattam tőletek!

Hálával tartozom az elmúlt évekért a TV2-nek, a jelenlegi csapatnak és különös tekintettel két embernek. Annak a producernek, aki anno meglátta bennem a lehetőséget, Nagy Tamás-Grandénak, és annak, aki mindvégig ott volt, és a mai napig is számítani lehet rá, Felhős Györgynek. Szeretnék köszönetet mondani a stábnak, akik bár nem látszódnak, de a legfontosabb szerepet töltik be a sorozat életében. Az a profizmus és elhivatottság, amivel ők a dolgoznak, nagyon ritka.

Jól esik, hogy megpróbáltak marasztalni, de nekem most itt elfogyott a levegő. Engem arra tanítottak, hogy mindig fejlődni kell, és mindenből a maximumot kell kihozni. Magunkból is. Csak a tökéletes elfogadható. Én természetemből adódóan is egy olyan ember vagyok, akinek sosem elég, ami van, mindig többet és többet szeretnék elérni. Úgy érzem, a JR-ben számomra már nincs fejlődési lehetőség, nincs továbblépés. Persze maradhatnék, amíg csak létezik a sorozat, de úgy, hogy már nem ez minden gondolatom, és már nem várok izgatottan minden forgatási napot, nem érdemes. Csak átverném magam. Nem szeretnék elkényelmesedni. 25 éves vagyok. Nem dőlhetek hátra, nekem előre kell mennem. Mikor, ha nem most?
Békében, méltósággal, szeretetben távozom. Még jó ideig láthatjátok Halász Kristófot, azután pedig új helyen, új szerepben, szerepekben találkozunk!

Köszönöm ezt az 5 évet!

 

Nem Baronits az egyetlen, aki az egykori producer távozása után bejelentette: szintén szögre akasztja karakterét. Szabó Zsófi az RTL Klubhoz igazolt, Kembe Sorel besokallt, ezért mondott fel. Gesztesi Mátét kiírták a sorozatból, de Száraz Dénestől, Rónai Lilitől és Benkő Gézától is búcsút kellett venniük a sorozat rajongóinak.

Varga Viktort Thaiföldön a japán turisták is fotózzák. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top