TV-sztárok

Megszólalt Szabó Zsófi az RTL-hez való átigazolásával kapcsolatban

Szabó Zsófi úgy döntött, otthagyja a Jóban Rosszban sorozatot, és az RTL Klubnál folytatja tovább pályafutását – írja a Blikk.

Ahogy arról kedden a Nők Lapja Café is beszámolt, felröppentek a hírek, miszerint Szabó Zsófi az RTL-hez igazol. A színésznő és az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter is megerősítette az információt a Blikknek. “Valóban igaz a hír, Szabó Zsófi hozzánk igazolt. Az RTL Klub úgy gondolja, hogy Zsófi nem csupán színésznőként, hanem műsorvezetőként is képes lesz megállni a helyét, és ebben próbálunk számára lehetőséget biztosítani” – mondta Kolosi Péter.

“A hír igaz, valóban az RTL Klub csapatát fogom erősíteni. Nagyon örülök, hogy eddig színésznőként bizonyíthattam egy napi sorozatban, hálás vagyok, hogy annak idején megkaptam ezt a lehetőséget. Azonban az RTL Klubnál most új, még több lehetőség vár rám. Óriási öröm számomra, hogy ehhez a színes, profi csapathoz csatlakozhatok” – mondta Szabó Zsófi.

Szabó Zsófiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top