Sztárok

Kiírták Gesztesi Mátét a Jóban Rosszbanból

Újabb fordulat a Jóban Rosszban történetében. Szabó Zsófi után egyik legjobb barátja, Gesztesi Máté is távozik Csillagkútról.

Gesztesi Máté két év után távozik a TV2 sikersorozatából, és tanulmányaira koncentrál – tudatta közleményben a TV2. Így Száraz Dénes, Benkő Géza, Szabó Zsófi és Rónai Lili után újabb főszereplőtől kell búcsút venniük a nézőknek. Helyette azonban két újabb szereplő érkezik.

“Alig vártam, hogy a nyári leállás után újra forgassak a stábbal. Nagyon könnyen sikerült belerázódni a munkába. A legtöbbet Timon Barnával forgatok, gyorsan összebarátkoztunk, úgyhogy sok nevetéssel telik a munka” – újságolta Kárpáti Rebeka. A Borit játszó fiatal szépség testvérével érkezik Csillagkútra, akit Adányi Alex alakít majd. “Igazán családias a hangulat, harmadik hete forgatok a stábbal, és nagyon jól érzem magam. Egy fotós srácot alakítok, Milánt, aki a húgával költözik Csillagkútra. Nincs jó viszonyban a szüleivel egy családi dráma következtében, kicsit zárkózott típus, de nagyon ambiciózus és kitartó” – mondta a Jóban Rosszban egyik legújabb szereplője, Alex.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top