Amal Clooney csúnya lábáról beszélnek

V.V.V. | 2015. Október 02.
Bambi óta nem láttunk olyan vékony lábat, mint amilyen George Clooney feleségének van. Amal Clooney lába pedig beszédtéma lett, és nem csak azért, mert olyan vékony.

A ruhatárát most sokan elcserélnék Amal Clooney-val, aki egy év alatt igazi divatikon lett. Nem is szokás megszólni a megjelenését, de Amal Clooney megjelenését az elmúlt napokban sokan kritizálták.

Ezúttal nem a soványsága a téma, hanem a lába, pontosabban a lábfeje, amivel kiborított sokakat.

“Ha már egyszer tudja, hogy fotózzák és nyitott cipőt vesz fel, akkor nem lehetne előtte egy pedikűröst beiktatni a programba?” – háborgott az egyik hozzászóló, miután megjelentek a képek George Clooney feleségéről.

A másik égető bűne Amal Clooneynak, hogy nem szép a lábfeje, és a bütyke valahogy kiverte a biztosítékot. “Akinek ennyi pénze van, és akár hónapokig is pihenhet, miért nem csináltatja meg a lábát? Én megtenném” – írta más, aki csak beállt az Amal Clooney-t szapulók sorába.

George Clooney felesége elismert ügyvéd, de most éppen a “legborzasztóbb bütykös lábú celebek” listájára került, ahol Naomi Campbell és Victoria Beckham ishelyet kapott, bár nekik állítólag még mindig szebb a lábuk, mint Amal Clooney-nak.

 

Exit mobile version