Sztárok

Ilyen képeket még nem láttál George Clooney-ról

Csak egy rövid kiruccanásra volt ideje George és Amal Clooney-nak, amikor pár napra hazaugrottak a színész szülővárosába, Augustába. Pihenésről azonban szó sem lehetett, de ennek Clooney kifejezetten örült.

Az 54 éves színész szülei már az első estére családi vacsorát szerveztek a Caprioni’s on the River nevű étteremben. George Clooney a feleségével, Amallal érkezett, de már az ajtóban rajongóba botlott.

A vacsora során pedig azzal tette boldoggá fiatal rajongóját, hogy a családdal együtt elénekelte neki a Boldog születésnapot dalt. “Most volt a legjobb születésnapom!” – írta Instagram-oldalán a 25 éves lány, aki elsírta magát George Clooney köszöntése után.

De számtalan közös kép is készült a családi rendezvényen, amelyen gyakorlatilag George Clooney családtagjaival együtt szórakoztak a rajongók is.

#augustaky #augustakentucky #georgeclooney #welcomehomeparty

A photo posted by Jacqueline Hopkins (@augustakentuckygirl) on

Majdnem húsz percet dedikált Geroge Clooney a rajongók kedvéért, még a biliárdozást is hajlandó volt megszakítani.

#georgeclooney #augustaky #amalclooney #augustakentucky #augustapub #Casamigo #tequila

A photo posted by Jacqueline Hopkins (@augustakentuckygirl) on

Amal Clooney pedig mindenkit elbűvölt, úgy beszélt a kisváros lakóival, mintha régi ismerősük lenne. A vendégeknek azt is elmondta, hogy kezdi megszeretni a déli konyhát, különösen a vidéki reggeliket, a kekszet és a szószokat.

Amal is so friendly and nice!! 🙂 #amalclooney

A photo posted by Jacqueline Hopkins (@augustakentuckygirl) on

A legkedvesebb történet viszont az volt, amikor a Clooney házaspár betért egy helyi pékségbe, ahonnan egy tucatnyi kis tortát rendelt azzal a kikötéssel, hogy “az élet minden finomsága – tojás, vaj, cukor, tej – legyen benne”. George Clooney a feleségével ment a tortákért, és a beszélgetés után megkérdezte az idős párt, hogy lenne- e kedvük egy közös fotózáshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top