Sztárok

Hogy éppen George Clooney kampányol a plasztikáztatás ellen!

George Clooney felesége igazi divatikon, és mostanában mintha a színészt is jobban érdekelné a megjelenése. Olyannyira, hogy máris szakértője a témának, és férfitársait óva inti a plasztikai műtétektől. Furcsa, hogy változik a véleménye.

Az 54 éves színész beismerte, hogy “semmi szórakoztató sincs” abban, ha valaki Hollywoodban öregszik. George Clooney nemrég nősült, és most éli második fiatalságát, de szerinte már kevesebb és kevésbé fontos szerepeket ajánlanak a színészeknek, ahogy idősödnek.

Amal igazi divatikon, és amióta George Clooney vele van, azóta jobban figyel a megjelenésére
Amal igazi divatikon, és amióta George Clooney vele van, azóta ő is jobban figyel a megjelenésére

“Minél inkább erőlködik egy férfi, hogy fiatalabbnak látszódjon, annál öregebbnek tűnik”vallja George Clooney, aki sokkal elégedettebb magával most, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.

“Azt hiszem, mindannyiunknak el kell fogadnunk magát az öregedést, és nem szabad harcolni az idő ellen. Van pár lehetőség, mint például hogy megöregszünk vagy meghalunk. Ha nem az utóbbi, akkor el kell fogadni, hogy megváltoznak a lehetőségek, amiket a stúdiók kínálnak” – mondta a BBC Radio interjújában George Clooney.

Éppen George Clooney kampányol a plasztikáztás ellen

A színész tavaly lekörözte Johnny Deppet és Daniel Craiget, így George Clooney hivatalosan is a Legelegánsabban Öregedő Férfi a sztárvilágban. Ahogy most fogalmazott, esze ágában sincs kés alá feküdni vagy befestetni az ősz haját.

“Nem tudnék mosolyogni sem, ha botoxoltatni kezdenék” – mondja Clooney

“Láthatóan ez nekem sosem volt téma vagy megoldási lehetőség. Nem hiszem, hogy lenne értelme, ha őszinte akarok lenni. Láttam olyanokat, akik kipróbálták, és láthatóan nem vált be nekik”magyarázta George Clooney a Woman’s Hour adásában, és elmondta a saját mottóját is: “Elkötelezett híve vagyok annak, hogy nem szabad próbálkozni azzal, hogy fiatalabbnak látszódj. Inkább a legjobb formádat kell hoznod, mindegy, mennyi idős vagy, és nem aggódni a korod miatt.”

Az interjút olvasva maga a kezdeményezés igazán örvendetes, és érdemes is követni George Clooney-t. A történet szépséghibája viszont az, hogy 2007-ben maga mesélte el Julia Robertsnek egy interjúban, hogy megcsináltatta a szemhéját, mert nagyon megereszkedett a bőre.

Julia Robertsnek adott interjúban Clooney a szemhéj plasztikájáról mesélt
Julia Robertsnek adott interjúban Clooney a szemhéjplasztikájáról mesélt

“Megcsináltattam a szemem, de nem is lehet észrevenni, mi? Úgy gondoltam, fontos, hogy úgy tűnjön, ébren vagyok” – mondta az interjúban George Clooney.

Nem probléma, hogy a színész meggondolta magát, és többre tartja a méltóságteljes öregedést, mint az örök fiatalságért folytatott reménytelen harcot. Sőt még hitelesebb lenne azzal, hogy ő maga is megbánta a plasztikai műtéteket.

Egy híres plasztikai sebészhez érkezett időpntra pár évvel ezelőtt
Egy híres plasztikai sebészhez érkezett időpontra pár évvel ezelőtt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top