Gyerek miatt ment Ördög Nóra Afrikába

nlc | 2015. Október 02.
Nagy volt a titkolózás, hogy miért és hova utazott el a műsorvezető a múlt héten. Most kiderültek részletek Ördög Nóra útjáról.

Nem ez az első alkalom, hogy afrikai gyerekek megsegítéséért ismert nők kampányolnak. Angelina Jolie világszerte talán a legismertebb, és olyannyira magával ragadták az afrikai gyerekek, hogy egy kislányt örökbe is fogadott.

A Pampers és az UNICEF csapatát most már Ördög Nóra is erősíti, aki már tudja, hogyan érezhetett Angelina Jolie egykor, amikor beleszeretett a kontinens lakóiba.

“Hihetetlen egy hét van mögöttem… Még emésztgetem… Hamarosan mesélek!” – írta Ördög Nóra az utazást követően a közösségi oldalán.

Az angolai út során Ördög Nóra rengeteg helyi gyerekkel találkozott, többek között az oltóközpontokban. Beszélgetett terhes és gyerekét elvesztő nővel is, ami a mély érzésű műsorvezetőt biztosan megérintette. 

Miközben a Pampers és az UNICEF munkáját segítette, hogy segítsenek az angolai gyerekeken, Ördög Nórának gyakran eszébe jutott Mici és Vencel, hiszen korábban még nem töltött egy napnál többet távol a gyerekeitől.

Ördög Nóra egyhetes afrikai útjáról további részleteket is mesél hamarosan. 

Exit mobile version