Sztárok

Ördög Nóra így köszöntötte fel kisfiát a születésnapján

Mint minden törődő anya, Ördög Nóra is folyamatos harcban áll önmagával, azzal kapcsolatban, hogy mit hogyan kellene. De a végeredmény, akárcsak a legtöbb harmonikusan működő családban, tökéletes. Ezt Ördög Nóra is így gondolja, most pedig azt is elárulta, mitől érzi magát jobb anyának, mint korábban.

A TV2 műsorvezetője saját blogjában, a Kis felfedezőben számolt be arról, hogy mennyire könnyű és egyszerre nehéz kétgyerekes anyának lenni. Vencel születésével a csodaszép Ördög Nóra úgy érzi, minden a helyére került, de közben fenekestül fordult fel a világ. Mindezt persze a legjobb értelemben!

“Mióta Venci van, sokkal jobb anyának érezhetem magamat. És sokkal rosszabbnak is. Jobb anya lettem, mert már nem kellett ráfeszülnöm a szoptatásra, az altatásra, a feladataim összehangolására. (…) Vencinél több energiám maradt arra, hogy egyszerűen csak élvezzem, hogy van egy ilyen csodálatos kisfiam, anélkül, hogy folyamatosan az kattogna a fejemben, hogy mindent jól csinálok-e” – írta blogjában Ördög Nóra, aki őszintén vallott arról is, hogy néha elbizonytalanodik saját magában. 

Ördög Nóra ezért lett kisfia születésével jobb anya

“De azt is meg kell élnem, hogy rosszabb anya lettem, mert ha mennem kell, akkor most már nem egy, hanem két gyereket hagyok másra. Az elválásnál dupla sírás, dupla elterelés, dupla lelkiismeret-furdalás” – tette hozzá Ördög Nóra, aki viccesen kitér a nem is dupla, hanem inkább tripla adag szennyesre, a kétgyerekes családok minden apró örömére és aggodalmára is.

Gondolatai végén pedig Ördög Nóra megjegyzi, hogy mindig minden úgy tökéletes, ahogy van, és hálát ad a sorsnak, hogy egyszerre lehet jobb és – szerinte – rosszabb anya. Így kívánt tehát nagyon boldog születésnapot az első életévét betöltött Vencelnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top