Sztárok

Ilyen a kapcsolata Ördög Nórának Liptai Claudiával

Tavaly óta nem először lehetett már arról hallani, hogy Ördög Nóra és Liptai Claudia viszonya rossz, a két műsorvezető nemigen kedveli egymást. Ördög Nóra most erről mesélt.

Mindketten a TV2 vezető arcai, ezt a csatorna kommunikációs igazgatója, Koltay Tamás mondta, és hozzátette, hogy mindkét műsorvezetőnek hangsúlyos szerepet szánnak ősztől. Az, hogy Liptai Claudia és Ördög Nóra népszerűségét ezzel le lehet-e majd mérni, vagy akarja-e mérni a csatorna, arra Ördög Nóra válaszolt

“Az, hogy nagy harcban állnánk, az gondolom, hogy ez egy orbitális baromság. Azt gondolom, hogy mind a ketten végezzük a munkánkat, szerintem neki sem, de nekem aztán egyszer sem jutott eszembe az, hogy én most harcban állnék vele vagy bárki mással. Mi nyilván mindannyian várjuk, hogy milyen feladatokat osztanak ránk.”

Kárász Robi viszont arra is rákérdezett, mennyire igaz, hogy amióta Ördög Nóra átigazolt a TV2-höz, azóta nem állt szóba Liptai Claudiával.

“Na ez meg aztán végképp baromság. Amikor összefutunk, akkor mindig eltelik jó néhány perc, hogy mi csak úgy privátban dumcsizunk. Nem hívogatjuk egymást napi szinten, de jóban vagyunk.”

Ördög Nórával készült beszélgetést a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top