Sztárok

Kövesd Ördög Nóra tanácsát a tízmilliószoros napon!

Ez az a nap, amely sokak szerint pozitív energiával tölti fel az életed minden területét, ha jól kihasználod a lehetőségedet. Ördög Nóra a jelek szerint hisz ebben.

Az Énidő oldalán megjelent tanácsai legalábbis azt mutatja, hogy Ördög Nóra sem közömbös az úgynevezett tízmilliószoros nappal szemben.

Úgy tartják, hogy ezen a napon különlegesek az energiák, amelyek ereje összeadódik, és így felerősödik az összes energia. A gondolat is ilyen energia, a tízmilliószoros napon érdemes a negatív energiákat kiiktatni.

Kövesd Ördög Nóra tanácsát a tízmilliószoros napon!

A tibetiek úgy tartják, hogy egy évben négy ilyen tízmilliószoros erővel bíró nap van, és ezek mindegyike kiváló lehetőség arra, hogy adjunk másoknak, és önismeretet, önfegyelmet tanuljunk.

Ördög Nóra posztjából is kiderül, melyek azok a kívánságok és tettek, amelyek a tízmilliószoros napon ajánlottak.

Tudtátok, hogy ma van az év harmadik tízmilliószoros napja? Tehát amit ma teszel, gondolsz, az mind tízmilliószorosan hat vissza rád!Legyetek tudatosak és pozitívak!További szép napot!

Posted by Énidő.hu on 2015. július 20.

Ilyenkor az adományozóra tízmilliószorosan visszaszáll a kívánsága is, így aki gazdagságot remél, ezeken a napokon pénzt szokott adományozni.

Azt mondják, az ezen a napon születettek különösen szerencsések lesznek az életük során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top