Ilyen Gáspár Laci táncevolúciója gifekben

P.L. | 2015. Október 06.
Le a kalappal Gáspár Laci előtt! Még Michael Jackson koreográfusa is gratulált neki a vasárnapi Sztárban sztár után.

Gáspár Laci azon hazai előadók közé tartozott, akik nem szívesen mozognak a színpadon; konkrétan félt attól, hogy esetleg nevetséges lehet a testalkata vagy a mozgása miatt. Azt, hogy ez mennyire nem így van és a látványos fejlődést hivatott most bemutatni ez a vicces gifösszeállítás, hiszen Gáspár Lacit már nem lehet kinevetni, esetleg csak vele nevethetünk a korábbi félelmein. Bizton állítjuk: Gáspár Laci jól táncol, az énekhangja pedig fantasztikus.

A Megasztár alatt már volt néhány olyan mozdulata, amiből arra lehetett következtetni, hogy ha egyszer muszáj lesz neki, akkor azért be tudja indítani a bugit, de ez a képessége körülbelül 10 évig rejtve maradt.

Videoklipjeiben is inkább csak egy helyben állt Gáspár Laci 2007-ben, cserébe remekül énekelt!

2009-ben az És mégis mozog a Föld című számában már megmutatta, hogy ha akar, bizony megy ez neki!

Annyi lenne csupán a kritika, hogy 2007-ben vagy a karjával vagy a lábával mozog csak, de már alakul!

Debreczeni Zitával is forgatott videót Gáspár Laci 2010-ben, itt már-már megmozdult, de az egy helyben topogás továbbra is a védjegye maradt.

A Dal című műsorban 2013-ban Gáspár Laci inkább teljesen átengedte a mozgást a táncosnak…

Az idei Sztárban sztár alatt pedig konkrétan aratott Gáspár Laci! Szerencsére minden félelmét levetkőzve, összes humorát elővéve állt ki az első adás alatt, és bújt bele Meghan Trainor bőrébe, rázta azt a popsit és szórakoztatta a nézőket. Én konkrétan sírásig nevettem!

A vasárnapi Sztárban sztár műsorában pedig Michael Jackson bőrébe bújt, aki nagy példaképe Gáspár Lacinak, ezért egyenesen rettegett, hogy nevetséges figurát hoz majd a színpadon. Nem kellett volna, mert zseniálisan táncolt! Ott voltam a show alatt, láttam őt élőben, ami még sokkal-sokkal látványosabb volt mint a készülékek elől nézve. Le a kalappal Gáspár Laci előtt!

Ha pedig a zsűri és a közönség sikítozása és kitörő tapsa nem lett volna elég, Lacit, mikor hazaért, egy videóüzenet fogadta Michael Jackson koreográfusától, aki személyesen gratulált neki, és megígérte, hogy a hétvégén, mikor Magyarországon lesz, tanít neki még pár lépést! #gratulálunkLaci

 

 

Exit mobile version