Sztárok

Nyári Editnek jót tettek a pluszkilók

Elképesztően elmaszkírozták Nyári Editet a Sztárban sztár legutóbbi adásában. A pluszkilók pedig kifejezetten jót tettek az énekesnőnek.

Nagyobb kihívás volt, mint gondolta, de Nyári Edit olyat énekelt a Sztárban sztár színpadán, amilyet eddig kevesen. Az opera-énekesnő, Montserrat Cabellé bőrébe bújva adta elő a Barcelona című dalt.

Elég egyetlen pillantást vetni az eredeti videóra, és érthető, hogy milyen kihívást jelentett a feladat.

Nyári Edit elmondta, hogy világ életében szeretett volna egy ilyen művel a színpadra állni és reméli, megugorja a feladatot. Külön nehézséget jelentett, hogy külsőleg is alaposan meg kellett változni.

Nyári Editnek jót tettek a plusz kilók

“Csak a nyakam körül a maszk másfél kiló. Féltem, hogy ez befolyásolja az éneklést” – mondta Nyári Edit, aki bravúrosan oldotta meg az előadást.

Nyári Editnek jót tettek a plusz kilók

Gyakorlatilag nem lehetett felismerni a maszk alatt az énekesnőt, akitől a zsűrinek tátva maradt a szája. 

Nyári Editnek jót tettek a plusz kilók

Rengeteg dicséretet kapott Nyári Edit, aki bevallotta, hogy külön kihívás volt ennyi plusz kilót cipelnie. Ennek ellenére azt kell mondani, hogy nemcsak a műfajban teljesedett ki az énekesnő, hanem a plusz kilók alatt mintha felszabadultabb lett volna.

Nyári Editnek jót tettek a plusz kilók

Ráadásul, a közönség is nagyra értékelte az átváltozást és a produkciót is.

Nyári Editnek jót tettek a plusz kilók

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top