Ennyire hasonlít Liptai Claudiára Gáspár Laci

nlc | 2015. Október 12.
Ami Gáspár Lacinak talán bók, az Liptai Claudiának sértés. Mindenesetre Majka megjegyzése lavinát indított el, ez tagadhatatlan.

Nehéz volt Gáspár Laci dolga, de sikerült Whitney Houston hangulatot teremtenie a Sztárban sztár színpadán. Ezzel mondjuk Majka nem értette egyet, neki egészen más jutott eszébe.

“A sminkesek azt mondták, hogy te jobb csaj vagy, mint pali. Jó a lábad” – bókolt Tilla Gáspár Lacinak a produkció után.

Majd Tilla megjegyezte, hogy neki leginkább a Doktor Bubó rajzfilm Ursulája jutott eszébe Gáspár Laciról, mire Majka hozzászólt.

“Nem, nem, nem. ez a Liptai Claudia régen a szomszédokból” – mutogatott Claudia felé, aki először azt hitte, hogy rosszul hall.

“Látjátok, a kis büdös görény ózdi gyerek, hogy kikupálta magát – viccelődött Liptai Claudia. – Te is nézted, ez a lényeg. Mindenki azt nézte, igaz, Ábel Anita? Csak akkor a szemöldököm jobban össze volt nőve, mint neked.”

Gyorsan előkerestünk egy jelenetet a Szomszédokból, ezt találtuk Liptai Claudiáról. Egyértelműen a kiszedett szemöldökös korszakából.

A sztárban sztárban Gáspár Laci így nézett ki.

Mindenki döntse el maga, hogy mennyire hasonlít egymásra a régi Liptai Claudia és az átalakított Gáspár Laci.

A jelenetről készült videót itt nézhetitek meg:

Exit mobile version