Sztárok

Nehezen válik meg bugyijától Liptai Claudia

Liptai Claudia azt szereti, ha körülöleli valami, éppen ezért egy igazán különleges fehérneműt szeret a legjobban.

“Azt szeretem, ha van anyag körülöttem!” – mondta Liptai Claudia a Triumph őszi–téli kollekciójának bemutatóján. A most újra extra szőke tincsekre váltott Liptai Claudia sosem tagadta, imádja, ha szexi lehet, de a csipkét csak bizonyos helyeken szereti.

“Nem vagyok sportos alkat, muszáj szexisben gondolkoznom – mosolygott. – Ha alsóneműről van szó, akkor én a brazil tangára szavazok, melltartóknál pedig a csipkés modelleket kedvelem, mivel optikailag picit kicsinyít a mellen, ami egy bizonyos méreten és életkoron túl szerintem nem hátrány.”

Nehezen válik meg bugyijától Liptai Claudia

Liptai Claudia egyébként mindig ad arra, hogy milyen fehérnemű van rajta, mint mondja, édesanyja egy mondata teljesen beleégett a fejébe még gyerekkorában.

“Azt szokta mondani édesanyám, hogy lányom, vigyázz mit viselsz, mert mi van, ha elüt egy autó! Nehogy megszóljanak a kórházban”nevetett Liptai Claudia, aki azt is elárulta, hogyan és miben alszik.

“Néha meztelenül alszom, de általában csak egy bugyiban, főleg nyáron. Attól nehezen válok meg! A bugyi egy védelmi zóna. Megvéd a felfázástól, és ha éjszaka kitakarózom a megfázástól is. Ősszel aztán a rövid ujjú pizsamát, télen pedig a hosszú pizsit szeretem. Az új Triumph Amourette kollekciónak fantasztikus darabjai vannak, majd válogatok közülük.”

Nehezen válik meg bugyijától Liptai Claudia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top