Hódi Pamela megzabolázta Berki Krisztiánt

P.L. | 2015. Október 14.
Már közel fél éve újra egy párt alkot Berki Krisztián és Hódi Pamela. Ebben semmi új nincs, de most végre megtudtuk, hogy miért lett a szexista Berkiből cuki és odaadó édesapa.

Hódi Pamela a Fem3 Café műsorában mesélt Berki Krisztiánnal közös nyaralásáról, ráadásul, mint azt utóbb megtudtuk, a fiatal anyuka most erősítette meg először, hogy igen, újra együtt van élete szerelmével, kislánya édesapjával, Berki Krisztiánnal. Ez eddig egyébként mindenkinek világos volt, nem is értettük a kérdést, de most mi is örömmel jelentjük: Berki és Hódi újra együtt!

A korábban szintén mindenki szeme láttára és füle hallatára játszódó viharos kapcsolatról is mesélt Hódi Pamela, valamint arról, hogy mostanra már minden rendben van Berki Krisztián és közte.

 “Nati felé százszázalékosan kinyílt a Krisztián. Sokkal érzelmesebb a Natival, mint mondjuk én. Egy anyának ez is sokkal nagyobb szerelmet ad a férfi iránt, ha látja azt, hogy a gyerekével közelebbi viszonyban van. Ez az egyik. A másik az, hogy nagyon figyelmes lett velünk szemben. Eddig bármire megkértem, nem ért rá, most pedig “megyek Életem, intézem” (…) Képes értünk bármit lemondani” – mondta Hódi Pamela boldogan a Fem3 Caféban.

Ennek okát Pamela azzal magyarázta, hogy Berki Krisztián megérezte, milyen az, amikor családja nincs a közelében.

“Köztudott, hogy mi elköltöztünk Natival. Nálam jött egy határ, és én azt mondtam, hogy ezt tovább nem, és szerintem megtapasztalta, hogy milyen az, amikor nincs ott a kislánya, amikor lefekszik, nincs ott fürdetéskor. Ő szeret a család melegében lenni, és mi nem voltunk ott.”

Exit mobile version