Sztárok

Berki Krisztián parkolópályára került

Úgy tűnik, hogy a közeljövőben nem kap új feladatot Berki Krisztián a TV2-nél, de a csatorna mégis fizet neki – írja a Bors.

Bár Berki Krisztián ősztől újra visszatér a Fem3Caféba, más szerepet, úgy tűnik, nem szán neki a csatorna, nincs helye az őszi műsorstruktúrában. A TV2 mégsem bont vele szerződést, inkább fizetnek neki. A TV2 szerződései üzleti titkot képeznek, így erről konkrét információt nem áll módunkban nyilvánosságra hozni… Folyamatosan keresünk új formátumokat, műsorokat, ha lesz olyan, ami Berki Krisztián vagy Hódi Pamela profiljába illik, akkor számítunk rájuk” – közölte a TV2 kommunikációs osztálya.

Berki Krisztián nem hazudtolta meg önmagát, a tőle megszokott stílusban nyilatkozott az ügyről. “Számokban elég jó vagyok, ismerem a Gergely-naptárat, így tudom, mettől meddig tart a szerződésem – kezdte. – Az, hogy szüksége van-e a TV2-nek a megformált karakteremre, beilleszthető vagyok-e a műsorrendjébe, arculatába, azt a menedzsment hivatott eldönteni. Többek szerint egy kreatív stílussal megáldott, karakteres ízlésformáló vagyok… A Berki-kultusz egyre nagyobb, ahogy a velem együttműködni kívánó márkák száma is nő… Ha én képes vagyok maximalizálni a saját márkám értékét, akkor gondolom a költségem többszörösét is megtermelheti a csatorna profi értékesítési csapata a saját üzletfejlesztési stratégiájával. Pénzgyár vagyok, nem csak önmagam, hanem a csatorna számára is” – mondta szerényen Berki a Borsnak.

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top