Friss: Király Viktor továbbjutott a Voice-ban

Pósa Lilla | 2015. Október 20.
Egyre-egyre csak közeledik az a világhírnév, sőt szélsebesen száguld Király Viktor felé, aki megint hatalmasat énekelt az amerikai Voice-ban! Állva tapsolt a zsűri.

Az amerikai The Voice című műsorban a tegnap esti (nálunk ma hajnali) volt a harmadik párbaj forduló, amiben Király Viktor és csapattársa, Cassandra Robertson csapott össze. Mindketten Adam Levine versenyzői, aki konkrétan megszólalni sem bírt egy darabig a produkció után. Ahogy a többi zsűritag is csak elismerő bólogatás után jutott szóhoz.

De, hogy egy kicsit húzzam az időt, mielőtt megmutatom a videót Viktor szerepléséről, nézzük, mi történt az adásban! A rajongók, szurkolók, körmüket rágók kedvéért ugye sosem lehet egyből a közepébe vágni és a dalokkal kezdeni… Először mindig a kisfilmek jönnek, ahogy most is! #tűkönültem

“Mindketten tökéletes soul zenészek” – mondta Adam Levine Király Viktor és Cassandra kisfilmjében. Ahogy azt Király Viktor elmondta, régóta ismeri, és nagyon szereti a Nobody Knows című dalt, ráadásul Adam szerint tökéletes párost alkottak Cassandrával. “Amikor ők ketten énekelnek, egyszerűen él minden, érzed a dalt”

“Olyan, mintha Viktornak konkrét történet lenne az éneke, a hangja mögött, tökéletes és fantasztikusan énekelnek együtt Cassandrával” – erősítette meg Adamet segítője, John Fogerty, akinek először nem tettszett Király Viktor néhány hajlítása. John szerint túl rockos lett, az amúgy érzelmes daluk. Miután kiköszörülték a csorbát, már mindent rendben találtak a mentorok, Adam Levine pedig arra kérte Király Viktort, ne tartsa vissza magát, találja meg a középutat a dal és a párbaj között, mert túlzottan engedékeny. Cassandrát pedig éppen arra kérte, hogy ne próbálja túlénekelni a dalt.

“A családomért, a Magyarországon értem izgulókért és magamért csinálom”zárta Király Viktor mondata a kisfilmjüket, amiben elmesélte azt is, hogy mikor 16 éves volt, az egész család Magyarországra költözött édesanyjuk betegsége miatt.

 

A zsűri ha megtehette volna, minden bizonnyal két hátast dobott volna Király Viktor és Cassandra produkciójától. E helyett azonban “csak” az egekig magasztalták őket.

Blake Sheldon fejtette ki először a véleményét. “Azt hiszem, az egész műsor alatt ez volt a legjobb duett, amit hallottam. Viktor tökéletesen megtalálta azt, ahogy küzdeni kell, és ahogy teret kell engedni a másiknak. Egyszerűen sokkolt, annyira jók voltatok.” Blake Király Viktort vitte volna tovább, ha az ő csapatában énekel.

Pharrell Williams szintén megdicsérte az énekeseket, Király Viktor remek képességeit és hangját ki is emelte, de inkább Cassandra felé hajlott volna, ahogy Gwen Stefanie is.

Itt jegyeznénk meg, hogy a legnagyobb mázli, hogy Király Viktor Adam Levine-t választotta mentornak, mert ő bizony csak a “kötelező” gondolkodási időt használta ki, mielőtt kimondta Király Viktor nevét.

“Gyönyörű volt a dal, gyönyörű vagy Cassandra… és te is Viktor” – mire felnevetett az egész stúdió. Király Viktort ugyanis Blake korábban a “nagy hajával” ugratta, úgy tűnik, azóta is van a csapattal egy ilyen vicces csipkelődés, ami remekül oldotta a feszültséget. “Ne haragudj, Cassandra, de Viktort választom” – mondta Adam, akinek szavai hallatán Király Viktor ikertestvére, Ben és barátaik sikítottak az örömtől, ahogy én is! #leakalappal

Király Viktor előző dala, amire négy igen szavazatot kapott és bekerült a versenybe, már több mint kétmillió megtekintésnél tart a Youtube-on!

Exit mobile version