Mellműtéte után félt vetkőzni Angelina Jolie

V.V.V. | 2015. November 06.
Nehezen szedte össze a bátorságát Angelina Jolie, hogy meztelenre vetkőzzön a filmje egyik jelenetében. Ez volt ugyanis az első alkalom, hogy mindenki láthatta őt a melleltávolítása után.

Angelina Jolie nehéz döntést hozott, amikor úgy határozott, hogy melleltávolító műtétnek, dupla masztektómiának veti alá magát. A színésznő mindezzel hatalmas felzúdulást keltett, mindenkinek volt véleménye a tettéről, és bár Angelina Jolie a műtét után bátran és higgadtan mesélt a műtétről, most kiderült, hogy milyen nehéz volt valójában erősnek maradnia.

“A gyerekeimért tettem, mert velük akarok maradni minél tovább, egészségesen” – mondta a színésznő, aki új filmje, a By the sea kapcsán megemlítette, mennyire félt a forgatáson a meztelen jelenettől.

“Ráébredtem a forgatáson, hogy nekem le kell vetkőznöm a kádjelenet kedvéért. Mondogattam magamban, hogy ezt azonnal tedd félre. Nem vághatok ki egy jelenetet vagy változtathatok meg egy hatásos pillanatot kényem-kedvem szerint, csak mert masztektómiám volt, vagy mert Brad (Pitt), a férjem, és a nézők majd kielemzik a jelenetet. Ez nem lenne korrekt lépés rendezőként” – mondta a New York Times újságírójának a férjével közös filmje forgatásáról Angelina Jolie.

A színésznő bevallotta, hogy nehéz volt elengednie magát, de rendezőként meg akarta mutatni az érzéseit, és ha ehhez egy közeli kép kellett a melléről, vagy egy kádba kellett elmerülni, vagy éppen zokogva sírni, akkor ezt meg akarta mutatni.

“A közös munka Braddel az elején rossz ötletnek tűnt, sokszor vitatkoztunk a forgatáson, de erősebben kerültünk ki belőle. Másképpen nézünk egymásra, még nagyobb tisztelettel és szerelemmel.”

Angelina Jolie egy éve, nyáron házasodott össze Brad Pitt-tel, akivel a nászútjukon kezdték meg a közös filmjük forgatását. A bemutatón is látszott rajtuk, hogy közelebb kerültek egymáshoz a közös munka óta.

Exit mobile version