Sztárok

Angelina Jolie ragyogott műtéte utáni első nyilvános megjelenésén – galéria

Angelina Jolie a hét elején publikált egy cikket, melyben őszintén vallott arról, miért távolíttatta el petevezetékeit és petefészkeit. A színésznő az írás megjelenése óta most jelent meg először nyilvánosan, ráadásul lányai társaságában.

Angelina Jolie a szombat estét két kislányával, Shilohhal és Zaharával töltötte, a Kids’ Choice díjátadón. A trióról természetesen képek is készültek az eseményen, amelyekről sugárzik, Angelina Jolie mennyire boldog gyermekei társaságában, akik pedig rajonganak édesanyjukért. A színésznő egy elismerést is átvett. Demóna című filmjének főszerepéért a gyerekek kedvenc gonosztevője díjjal jutalmazták. “Gyerekkoromban azt mondták, más vagyok, mint a többiek. De később rájöttem, ez egyáltalán nem baj. Az a lényeg, hogy önmagad legyél, ha pedig valaki azt mondja neked, hogy más vagy, mosolyogj, emeled fel a fejed, és légy büszke!” – mondott inspiráló beszédet Angelina Jolie.

A színésznőnek ez volt az első nyilvános szereplése azt követően, hogy a New York Timesban bejelentette, mellei után két évvel petefészkeit is eltávolíttatta. Angelina Jolie azért döntött a műtét mellett, mert az orvosok egyik petefészkén egy daganatot találtak.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogy örültek Angelina Jolie gyermekei édesanyjuk díjának:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top