Villantások és fodrok: ilyen volt az Éhezők viadalának premierje

nlc | 2015. November 07.
Parádésra sikerült az eddigi Éhezők viadala premier. Mind a berlini, mind az angliai vetítésre látványos ruhákban vonultak fel a női szereplők.

A mindig elképesztő Jennifer Lawrence szolidnak semmiképpen sem mondható ruhát választott, látványos mellkivágással, amelynél nagyobbat rendszerint csak Jennifer Lopez vagy Beyoncé vállal be.

Az angliai Éhezők viadala premieren viszont már sokkal merészebb volt a ruhája, elől egyszerű kivágás, de oldalt mindent megmutatott. A mellvillantások után megnézheted, ki mit mutatott meg magából.

Julianne Moore első alkalommal egy fekete fodros ruhát választott, de azt nem lehet rá mondani, hogy habos-babos lenne a vörös szőnyegen.

Az angliai premieren is megmaradtak a fodrok, de egy sokkal hétköznapibb ruhát választott magának a színésznő.

A 41 éves Elizabeth Banks nálam az egyik nagy kedvenc ebben a ruhában, ami úgy elegáns, hogy közben sejtelmesen áttetsző is. A királynős fejdísz pedig csak hab volt a tortán a németországi vetítésen.

Az angliai ruhája sem volt kevésbé látványos, bár egészen más stílust mutatott. A hosszú uszályos nadrágos dresszt szívesen elfogadnánk ajándékba.

Hogy az erőszakkal szemben is kampányoló Natalie Dormer ruhája inkább látványos, vagy inkább visszafogott, azt mindenki döntse el saját belátása szerint. Az biztos, hogy ebben a ruhában ő sem öltözte alul a berlini bemutatón a többi színésznőt.

Az angliai Éhezők viadala filmpremieren viszont már ő is jó sok anyagot vett magára. a könnyed estélyi annak ellenére szemkápráztató, hogy fekete-fehér. Biztosan így gondolja ezt a mögötte álló szemüveges úriember is! #nagyonbámulja 

Jena Malone sajnos csak Berlinben kápráztathatta el a közönséget ezzel a ruhával, amin aztán volt mit nézni. az áttetsző darab nem sokat bízott a képzeletre, mégis elegáns maradt a színésznő.

Az angliai Éhezők viadala vetítésen csak négy színésznőt láthattunk

 

 

Exit mobile version